POTVRDA REZERVACIJE

Nakon izvršene rezervacije putem web stranice hotela, na e-mail ćete primiti potvrdu rezervacije.

Rezervacija sobe uobičajeno se drži do 20:00 sati na dan dolaska. U slučaju kasnijeg dolaska, molimo da o tome obavijestite hotel jer u suprotnome ne možemo garantirati rezervaciju, osim ako je plaćena unaprijed.

PROMJENA REZERVACIJE

Želite li promijeniti ili otkazati napravljenu rezervaciju, molimo kontaktirajte našu rezervacijsku službu putem e-maila na: prodaja@hotelacademia.hr ili recepcija@hotelacademia.hr

STANDARDNI UVJETI OTKAZA

Rezervaciju je moguće otkazati u skladu s uvjetima navedenim u ponudi rezervacije.
U slučaju da Korisnik ne otkaže potvrđenu rezervaciju na vrijeme ili gost ne dođe u hotel, a bez prethodnog otkazivanja rezervacije, Korisnik usluga obvezuje se platiti naknadu za otkazivanje rezervacije kako slijedi:

Individualne rezervacije

  • 3 dana prije datuma dolaska moguće je besplatno otkazivanje rezervacije
  • na dan najavljenog dolaska gostiju ili u slučaju nerealizirane rezervacije / NO SHOW, naplaćuje se 100% cijene usluge

*U slučaju rezervacija posebnih paketa i ponuda,  hotel zaračunava cjelokupan iznos svih usluga i cijelog paketa

*Standardni uvjeti rezervacije vrijede isključivo za individualne rezervacije, u slučaju da na ponudi nije navedeno drugačije, dok se za sve ostale rezervacije (grupe, kongresi, korporativne ponude) primjenjuju  uvjeti navedeni na konkretnoj ponudi.

Unutar otkaznog roka možemo vas teretiti za iznos prvog noćenja po smještajnoj jedinici. Za otkaz rezervacije nakon otkaznog roka zadržavamo terećeni iznos.

PRIJAVA I ODJAVA

Prijava: od 14:00 h
Odjava iz hotela: do 11:00 h
Ranija prijava i kasnija odjava moguća uz nadoplatu i ovisno o raspoloživosti.

PRIJAVA U HOTEL

  • Prijava gostau hotelu vrši se na temelju valjane OSOBNE ISKAZNICE ILI PUTNE ISPRAVE GOSTA, a prikupljaju se: datum i vrijeme dolaska, datum i vrijeme odlaska, vrsta i broj isprave o identitetu, prezime, ime i spol, prebivalište (država i grad), država rođenja, grad rođenja (za mjesto rođenja u Hrvatskoj), datum rođenja, državljanstvo (država), kategorija obveznika boravišne pristojbe, organizacija dolaska i vrsta usluge. Podaci se prikupljaju temeljem važećih zakonskih odredbi, a više informacija o obradi i zaštiti osobnih podataka možete pronaći na sljedećem linku:  http://www.hotelacademia.hr/izjava-zastiti-osobnih-podataka/
  • Naplata uslugesmještaja vrši se prilikom prijave u hotel, osim ako plaćanje rezerviranih usluga nije izvršeno unaprijed.
  • Korištenje dodatnih usluga i stavljanje troškova na sobu je opcija koju gost može odabrati prilikom prijave u hotel, ako tijekom svog boravka želi koristiti dodatne usluge hotela (mini bar, restoran, bar …) te troškove stavljati na sobu i platiti prilikom odjave. Ukoliko gost želi koristiti tu mogućnost, potrebno je prilikom prijave u hotel ispuniti autorizacijski obrazac s detaljima o kartici ili izvršiti predautorizaciju kartice na određeni iznos. Nakon naplate svih troškova, autorizacijski obrazac se uništava, odnosno predautorizacija se briše. Ukoliko gost ne želi koristiti mogućnost stavljanje dodatnih troškova na sobu, dodatne usluge hotela gost uvijek može koristiti i platiti gotovinom ili karticom na svakom prodajnom mjestu unutar hotela (wellness, restoran, bar).

KASNI DOLAZAK

Molimo, javiti okvirno vrijeme dolaska. U slučaju kasnijeg dolaska – iza 20:00 sati,  kako bi hotel čuvao rezervaciju ukoliko nije plaćena unaprijed.

NAČINI PLAĆANJA

Unaprijed:

  • Uplatom predujma na račun Hotela do datuma navedenog na ponudi rezervacije

Prilikom prijave u hotel ukoliko plaćanje nije izvršeno unaprijed

  • gotovinom u Eurima
  • karticom: MasterCard, Diners Club, Visa i Maestro

Podaci za uplatu predujma:

  • Upisati poziv na broj: navesti Broj ponude / potvrde

DOLASCI BEZ REZERVACIJE

Za boravak bez izvršene rezervacije vrijede cijene i uvjeti po važećem cjeniku na recepciji.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu i sukladna je Zakonu o boravišnoj pristojbi.

UVJETI ZA DJECU

Djetetom se smatra osoba do 18 godina. Usluga noćenja s doručkom za dijete u dobi do 6,99 godina bez dodatnog ležaja u roditeljskoj sobi se ne naplaćuje. Za dijete od 6,99 do 13,99 godina u dvokrevetnoj sobi s oba roditelja bez dodatnog ležaja, nadoplata usluge noćenja s doručkom iznosi 85,00 kn po danu.

Za dijete od 6,99 do 13,99 godina u dvokrevetnoj sobi na dodatnom ležaju, nadoplata za noćenje s doručkom iznosi 180 kn po danu. Za dijete od 13,99 – 18 godina primjenjuje se cijena usluga kao za odraslu osobu.

Djeca u dvokrevetnoj sobi bez roditelja plaćaju punu cijenu kao odrasle osobe. Krevetić za djecu do 3. godine – na upit, doplata iznosi 75 kn po danu.

UVJETI ZA KUĆNE LJUBIMCE

Hotel Academia prima kućne ljubimce manjeg rasta (do 10 kg)  isključivo na upit i uz nadoknadu. Prilikom rezervacije, gost je dužan dostaviti točnu informaciju o pasmini, te vlasnik potvrdom rezervacije automatski prihvaća potpunu odgovornost za kućnog ljubimca. Tijekom boravka, vlasnik je dužan pridržavati se Kućnog reda i poštovati zabranu uvođenja kućnih ljubimaca u ugostiteljske sadržaje hotela te zabranu puštanja ili ostavljanja kućnih ljubimaca bez nadzora u prostorima Hotela.