Sobe  odišu klasičnom elegancijom, upotpunjene probranim dekorima  Opremljene prema trendovima i potrebama modernog čovjeka idealno su radno i relaksacijsko okruženje.

Sobe površine 27 – 36 m2, klimatizirane i zvučno izolirane. Za svoj idealan odmor možete izabrati king size,  ili twin krevet . Sobe sadrže elektronički sef, telefon s izravnim biranjem, mini bar, sat TV, LCD TV, radni stol s potrebnim priključcima za internet i elegantno uređene prostrane kupaonice s tušem/kadom, sušilom za kosu i potrebnom kozmetikom. Sve sobe sigurnosno su opremljene detektorom dima i SOS sustavom. Papuče i ogrtač za goste na upit.

Smještaj u svim sobama uključuje besplatan WiFi. Parking je dostupan u podzemnoj garaži.

Moderan namještaj upotpunjen pomno izabranim  dekorima, posebno odabrana rasvjeta i  prostrani king size kreveti pružaju pravi  vrhunsku udobnost. Sobe imaju izlaz na prostrani balkon sa sjedećom garniturom.  S balkona se pruža pogled  na živopisnu Tkalčićevu ulicu.

Prostrane sobe površine 27 – 29 m2, zvučno izolirane I klimatizirane.   Sobe sadrže elektronički sef, telefon s izravnim biranjem, mini bar, sat TV, LCD TV, radni stol s potrebnim priključcima za internet i vrhunski uređene prostrane kupaonice s tušem/kadom, sušilom za kosu i potrebnom kozmetikom. Papuče i ogrtač za goste na upit. Sobe su sigurnosno opremljene detektorom dima, sprinklerima i SOS sustavom.

Smještaj u superior sobama uključuje i besplatan WiFi. Parking je dostupan u podzemnoj garaži.

DIREKTNOM REZERVACIJOM OSTVARUJETE BROJNE PREDNOSTI

• Najniža cijena • Parking je dostupan u podzemnog garaži • Fleksibilni uvjeti otkazivanja • Nema skrivenih troškova • Besplatni WIFI •