Dvorana Površina m2 Kino postav Učionica U postav Sastanci Banket

Dnevno svjetlo

Gloria 460 m2 250 70 70 45 250 Ne
Grazia 200 m2 80 30 35 25 120 Ne
Meeting room 25 m2 n/a n/a n/a 12 n/a Da

Hotel Academia raspolaže s nekoliko polivalentnih dvorana za sastanke i konferencije za vaša poslovna okupljanja, korporativne sastanke, svečane bankete, vjenčanja i privatne zabave.

Pouzdan smo partner u organizaciji događanja, sastanaka, incentive okupljanja i konferencija zahvaljujući  iskustvu stečenom u organizaciji događanja te vrhunskim ugostiteljskim uslugama i stručnom osoblju.

Kongresne dvorane smještene u samom centru Zagreba, nalaze se na prvom katu hotela te su pogodne za sve vrste događaja u čijoj će Vam organizaciji pomoći naše srdačno i stručno osoblje. Hotel nudi bogati izbor hrane i pića, te visoku profesionalnost osoblja iza kojeg stoji organizacija mnogobrojnih domaćih i međunarodnih događaja.

DVORANA GLORIA

Dvorana Gloria, najveca je dvorana, kapaciteta do 250 mjesta. Pogodna je za sve vrste događaja, od seminara i konferencija, te svečanih banketa. Ispred dvorane nalazi se lobby sa terasom pogodan za organizaciju prijema, pauza za kavu.
TEHNIČKA OPREMA: Projektor, veliko platno, razglas, bežični mikrofon, flip chart, govornica, WIFI.

DVORANA GRACIA

Dvorana Gracia je manja dvorana, kapaciteta do maksimalno 90 mjesta. Pogodna je za odrzavanje raznih seminara, prezentacija, edukacija.
TEHNIČKA OPREMA: Projektor, platno, flipchart, WIFI

MEETING ROOM

Meeting room pogodan je za manje sastanke do 12 osoba.
TEHNIČKA OPREMA: Projektor, platno, flipchart, WIFI

Virtualna i hibridna događanja – VIRTUALNI STUDIO

U skladu s potrebama i zahtjevima kongresne i event industrije možemo Vam organizirati i omogućiti korištenje opreme za uspješno održavanje virtualnih i hibridnih događanja koja podrazumijeva i streaming uživo.

Ured u sobi

Rad od kuće zaista može biti problem. Narušava se ravnoteža obiteljskog života, ne možete se koncentrirati, nemate mir. Nudimo rješenje “Home Office in a hotel” U prostranoj hotelskoj imate sve potrebno za miran radni dan. Uz doručak dobrodošlice i prvu jutarnju kavicu Vaš radni dan može započeti.

Ako ste gladni samo okrenete broj 803, naše vrijedno osoblje za Vas će odraditi besplatni room service. Ponuda jela i pića uz cijene s popustom od 20%.

Morate održati poslovni sastanak – nikakav problem. Naše dvorane su Vam na raspolaganju besplatno u trajanju od 2 sata. Ako dolazite autom, bez posebne naknade se parkirate u podzemnoj garaži. Izlaznu karticu zatražite na recepciji.

Za sve informacije molimo nazovite na 01 455 0046 ili 098 256 946.

DIREKTNOM REZERVACIJOM OSTVARUJETE BROJNE PREDNOSTI

• Najniža cijena • Parking je dostupan u podzemnoj garaži • Fleksibilni uvjeti otkazivanja • Nema skrivenih troškova • Besplatni WIFI •